Waarschuwingsbericht

Mean Menu style requires jQuery library version 1.7 or higher, but you have opted to provide your own library. Please ensure you have the proper version of jQuery included. (note: this is not an error)

Deel je verhaal of product

Hebt u een verhaal of product dat voor ons interessant kan zijn en wil u dat graag delen in de vorm van een lezing, presentatie, workshop of bedrijfsbezoek? Of wil u de grenzen opzoeken van een materiaal of product? 

Studenten zijn een grote bron van creativiteit, verpakt in een frisse geest. Tijdens hun opleiding worden ze bestookt met informatie, materialen en producten en zoeken ze daar vaak de grenzen van op. Het kan interessant zijn voor beide partijen om net die grenzen samen op te zoeken of informatie met elkaar te delen.

  • materiaal of product materiaal of product
  • moodboards FrancQ Colors moodboards FrancQ Colors
  • AR Metalizing AR Metalizing
  • materiO materiO

Wat kunnen we voor elkaar betekenen?

  1. U bent professioneel en gespecialiseerd in uw gebied. Uw verhaal kan mensen inspireren en zet de weg open naar nieuwe mogelijkheden. U bent bereid uw verhaal te delen als een workshop, lezing of bedrijfsbezoek.
  2. U bent gepassioneerd door uw product en wil graag informatie en stalen verspreiden aan studenten.
  3. U hebt een fijn product en wil er graag een stapje verder mee. Uw bedrijf kan het materiaal ter beschikking stellen van studenten en samen kunnen we grenzen verleggen.
  4. Dat kan. Om een beeld te krijgen van onze mogelijke samenwerking, willen we u vragen onderstaande even in te vullen. Wij leggen het voor aan het team en nemen terug contact met u op.