Waarschuwingsbericht

Mean Menu style requires jQuery library version 1.7 or higher, but you have opted to provide your own library. Please ensure you have the proper version of jQuery included. (note: this is not an error)
Terug naar overzicht

EXCURSIE | Dutch Designweek Eindhoven

maandag 22 oktober 2018 - 09:00 tot 20:30

douaneplein TRANSIT M

MECHELEN

Een bezoek aan de dutch design week is een vaste afspraak in onze design kalender. 

“Ontwerpers bedenken oplossingen, creëren innovaties, zijn pioniers, maken dingen tastbaar en functioneel. Ze kijken op een unieke manier naar hun omgeving en de wereld en stellen de vraag: hoe kan het anders, beter? En op die vraag geven ontwerpers doorlopend authentieke en verrassende antwoorden.
Het is aan ons allen om deze creatieve oplossingen te omarmen en te stimuleren, en dat geldt ook voor jou. If not you, then who?  Samen bepalen we hoe de wereld eruit zal zien.
Nu is het onze beurt: If not us, then who?” Martijn Paulen, directeur van de Dutch Design Foundation.

Ga mee naar Eindhoven en ontdek DDW.  Het designevenement is verspreid over zo’n honderd locaties door de hele stad.
Het volledige programma vind je terug onder  https://www.ddw.nl

p r a k t i s c h :

Afspraak aan het Douaneplein op Transit M voor het vertrek van de bus om 9u00 stipt. We vertrekken om 19:00 terug in Eindhoven en, afhankelijk van de drukte van het verkeer komen we dus terug aan rond 20u30.

prijs: € 13  voor studenten ID&A van Thomas More | alle anderen betalen €18, onder voorbehoud van kleine wijzigingen tot dinsdag 25/09, inschrijven kan vanaf woensdag 26/09.
​STUVO past voor deze trip €7/pp bij, daarom is deze prijs zo scherp, dankjewel STUVO!

inbegrepen: enkel de busrit heen en terug
niet-inbegrepen: lunch en inkomticket voor de DDW, deze betaal je zelf online voor je vertrek, dat is de goedkoopste oplossing. Ter plaatse is duurder.