Waarschuwingsbericht

Mean Menu style requires jQuery library version 1.7 or higher, but you have opted to provide your own library. Please ensure you have the proper version of jQuery included. (note: this is not an error)
Terug naar overzicht

EXCURSIE | Kröller-Muller in de Hoge Veluwe

donderdag 16 november 2017 - 08:00 tot 22:30

Hoge Veluwe

Otterloo

Tijdens de reisweek bieden we ook een paar dagtrips aan, dit is er ook eentje van. 
Een bezoek aan het Kröller-Müller Museum is een belevenis. Een ontdekkingstocht die al begint bij de entree van Het Nationale Park De Hoge Veluwe. We combineren het museumbezoek met een bezichtiging van het Jachthuis Sint Hubertus van Berlage en een fietstocht door de prachtige natuur. 
In het museum vind je topwerken van de pioniers van de Moderne kunst: Van Gogh, Picasso en Mondriaan hangen in dit kleine, maar fijne museum schouder aan schouder. We nemen ook ruim de tijd om het grote beeldenpark te ontdekken met ook hier een verzameling van de grote namen uit de Moderne kunst.
Op de terugweg bezoeken we ook nog het  Rozet, het middelpunt voor cultuur, kennis en educatie in Arnhem. Ga je als bezoeker bij Rozet naar binnen, dan stap je rijker weer naar buiten.

p r a k t i s c h :

we stappen op de bus aan het Douaneplein perron M (10min te voet vanuit de campus) om 7u30 stipt en zijn daar terug tegen 22:30u

prijs: €25/studenten van Thomas More, alle anderen betalen €45
Deze studentenprijs is er  dankzij de sponsoring van STUVO die voor deze trip €17/student bijdragen, dankjewel STUVO !
inbegrepen: alle inkomtickets, gidsen en vervoer
niet inbegrepen: eten en drinken

max aantal deelnemers 40 personen | inschrijven tot 10 november

begeleiding: Nansi Van Geetsom en Rudi Respeel