Waarschuwingsbericht

Mean Menu style requires jQuery library version 1.7 or higher, but you have opted to provide your own library. Please ensure you have the proper version of jQuery included. (note: this is not an error)
Terug naar overzicht

EXCURSIE | Middelheimpark

dinsdag 14 november 2017 - 10:00 tot 17:00

middelheimpark

ANTWERPEN

Tijdens de reisweek bieden we ook dagtrips aan, dit is er eentje van. Bezoek samen met ons het fantastische Middelheim beeldenpark in Wilrijk bij Antwerpen en ontdek kunst en architectuur in harmonie. Verschillende paviljoenen, elk met hun eigen karakter staan verspreid in de delen van het park. We gaan samen kritisch op zoek naar de meerwaarde van elke plek.  We laten ons begeleiden langs inspirerende architecturale sculpturen, o.a. Luc Deleu, John Kormeling, Robbrecht & Daem, Atelier Van Lieshout e.a.... De paviljoenen in dit park hebben el hun eigen verhaal en oorsprong en gaan een confrontatie aan met de kunstwerken. Er valt een heleboel te ontdekken!

Begeleiders: Helen Delforge en Koen Ooms

 

P r a k t i s c h :

We spreken af aan de ingang (het kasteel) van het openlucht Middelheimmuseum te Antwerpen om stipt 10u15 stipt.
Middelheimlaan 61, 2020 Antwerpen

Met het openbaar vervoer vanuit Antwerpen Centraal Station of Berchem Station:
bus 21 (UZ Edegem) : halte Lindendreef, ca. 300m wandelen
bus 32 (Edegem) : halte Koninklijkelaan, ca. 400 m wandelen
 

Prijs: €6 /student van Thomas More, alle anderen betalen €8
dankzij de subsidies van STUVO wordt het €4/pp als je student bent van Thomas More

Inbegrepen: Gidsbeurt

Niet inbegrepen: lunch, neem best een lunchpakket mee want we zijn ver van winkels. Het leuke is ook dat we onze lunch kunnen opeten in één van de paviljoenen.
Er is immers enkel het museumcafé Mika (geen broodjes onder 4 euro) en de "Melkerij" in het Nachtegalenpark (aan de overkant van het Middelheimpark, dus vrij ver). 

Bewaar je betaalbewijzen van het openbaar vervoer, want ter plaatse kan je een lijst invullen (per min. 5studenten) om die uitgaven 100% terugbetaald te krijgen door STUVO. (meer daarover ginder ter plaatse)