Waarschuwingsbericht

Mean Menu style requires jQuery library version 1.7 or higher, but you have opted to provide your own library. Please ensure you have the proper version of jQuery included. (note: this is not an error)
Terug naar overzicht

EXCURSIE | nieuw provinciehuis & pakt

woensdag 21 november 2018 - 14:00 tot 18:00

Kon.Elisabethlei

ANTWERPEN

Deze unieke uitstap brengt ons in het spiksplinternieuwe provinciehuis van Antwerpen. Dit primeurbezoek aan het prestigieuze gebouw van architect Xaveer De Geyter is er eentje dat je niet mag missen. We bezoeken de nieuwe publieke ruimten, een deel van de werf en de nieuwe kantoren met een inside gids.

Daarnaast gaan we kijken bij PAKT, hotspot én hutsepot van ondernemers en stadslandbouwers die het hart van Antwerpen voeden met creativiteit en culinaire experimenten.

groep: 25 personen
begeleiding: Ilze Quaeyhaegens

p r a k t i s c h:

We verzamelen aan de voet van het Nieuw Provinciehuis om 13u45 stipt, aan de bushalte voor het gebouw aan de Kon.Elisabethlei. Van daaruit gaan we samen naar de afspraakplaats met de gids. Daarna wandelen we naar PAKT, waar we zullen afsluiten tegen 18:00. Wie zin heeft, kan daarna nog eentje mee gaan drinken in het project Brouwerij De Koninck, of huiswaarts keren.

prijs: €6  (STUVO betaalt de helft van de kost van de excursie, vandaar deze scherpe prijs)