Waarschuwingsbericht

Mean Menu style requires jQuery library version 1.7 or higher, but you have opted to provide your own library. Please ensure you have the proper version of jQuery included. (note: this is not an error)
Terug naar overzicht

STUDIETRIP | Berlijn

dinsdag 14 november 2017 - 19:00 tot vrijdag 17 november 2017 - 12:00

trip

BERLIJN / DUITSLAND

Patrick, Hanne en Nienke nemen jullie héél graag mee op tocht door het inspirerende Berlijn.

Per fiets doorkruisen we als echte Berlijners de stad, van west naar oost, van noord naar zuid. Smeer die kuiten al maar in!

De geijkte toeristische trekpleisters snellen we voorbij. We houden liever halt bij oa. Het Joods museum, Sammlung Boros, het Museum der Dinge. Daarnaast ontdekken we samen nog een hele resem fijne plekken, straten en buurten, monumenten en ervaringen zoals de Tchoban Foundation, Planet Modulor, Raw Gelände, Mies van der Rohe, die Neue Wache, het Holocaust Monument, Haus Schwarzenberg,… Natuurlijk krijg je zelf ook nog de tijd om rond te toeren op bijv. het oude vliegveld Tempelhof.

We logeren op een unieke locatie. Meer lossen we voorlopig niet, maar reken erop dat het een wonderfijne plek is.

Opgelet: snel inschrijven is de boodschap, slechts 25 plaatsen beschikbaar!

 

p r a k t i s c h :
Van dinsdag 14 tot en met vrijdag 17 november.
Je gaat op eigen kracht naar Berlijn (hoe, dat kies je zelf).
Afspraak dinsdag 14 november om 19.00u op de plek waar we overnachten.(wordt nog meegedeeld). Wie vroeg genoeg vertrekt heeft dus al een ganse dag om de stad te verkennen. Vrijdag om 12u stopt het programma en keren we huiswaarts.
Wie langer wil blijven of eerder wil vertrekken kan dat natuurlijk ook, maar dan boek je zelf een kamer bij.

De totale kostprijs voor deze niet te missen trip is €250 voor studenten Intereiru & design van Thomas More, €290 voor alle anderen.

Inbegrepen: 3 overnachtingen met ontbijt voorzien (we checken nog of je een handdoek moet meebrengen), de huur van een fiets en het bezoek met rondleiding aan een aantal musea.
NIET inbegrepen: het transport /zie vliegtips onderaan */ van en naar Berlijn, lunch en avondeten. Goedkoop tafelen kan in een van de vele eethuizen die de stad rijk is.

 

* Brussels Airlines of Ryanair vanuit Brussel  : dinsdag 6.30u of 15.00u | vrijdag 17.15u of 20.45u