Waarschuwingsbericht

Mean Menu style requires jQuery library version 1.7 or higher, but you have opted to provide your own library. Please ensure you have the proper version of jQuery included. (note: this is not an error)
Terug naar overzicht

[W]interieur | KIET : 1 + 1 = 3

donderdag 01 maart 2018 - 20:00

zandpoortvest 16

MECHELEN

Tom Hautekiet van grafisch ontwerpbureau KIET ontwerpt logo’s, huisstijlen, posters en verzorgt de grafiek voor exposities en festivals. Voorts houdt hij zich ook bezig met boekdesign, het ontwerp van CD- en vinylhoezen en de vormgeving van televisie-programma’s. Een aantal organisaties waarvoor hij werkt zijn Rock Werchter, HETPALEIS, Muntpunt, MAS, VRT (Radio 1, Sporza), Bart Peeters, DeMensen (Mag ik u kussen?), Melanie De Biasio, De Roovers, ... Zijn werk is gepubliceerd in tal van internationale magazines en boeken. Hij was lid van de theatergroep De Kakkewieten en co-stichter van het mambo-orkest El Tattoo del Tigre.

www.kiet.eu

p r a k t i s c h:
In de eerste plaats zijn de lezingen bedoeld voor studenten, maar ook oud-studenten, collega's uit het werkveld en geïnteresseerden uit heel Vlaanderen zijn welkom. De lezingen worden gehouden in het Nederlands. De lezingen zijn gratis, maar graag inschrijven via  deze link.