Waarschuwingsbericht

Mean Menu style requires jQuery library version 1.7 or higher, but you have opted to provide your own library. Please ensure you have the proper version of jQuery included. (note: this is not an error)
Terug naar overzicht

[W]interieur | ROTOR Current Preoccupations / Bedenkingen van het moment

donderdag 15 maart 2018 - 20:00

zandpoortvest 16

MECHELEN

Current Preoccupations / Bedenkingen van het moment
Maarten Gielen, zaakvoerder van Rotor.  

Rotor is een collectief dat zich concentreert op recycling van industriële en bouwmaterialen. Ze richtten Rotor Deconstruction op waarmee ze op een professionele manier kantoren afbreken en nog bruikbare materialen stockeren en doorverkopen. Medezaakvoerder van Rotor Maarten Gielen wil deze avond zijn bedenkingen van het moment met de zaal delen. 

www.rotordb.org en www.rotordc.com

Deze lezing kadert mee in de reeks ‘Maakbaar’: sociaal, ecologisch en economisch duurzaam design, geïnspireerd door de natuur. Een project van BOS+ in samenwerking met de OVAM, Flanders DC, Aider Peru en Design museum Gent. Met steun van de provincie Oost-Vlaanderen, Vlaanderen en de Belgische Ontwikkelingssamenwerking.

www.bosplus.be  

p r a k t i s c h:
In de eerste plaats zijn de lezingen bedoeld voor studenten, maar ook oud-studenten, collega's uit het werkveld en geïnteresseerden uit heel Vlaanderen zijn welkom. De lezingen worden gehouden in het Nederlands. De lezingen zijn gratis, maar graag inschrijven via  deze link.

 

 

(foto's by rotor)