Waarschuwingsbericht

Mean Menu style requires jQuery library version 1.7 or higher, but you have opted to provide your own library. Please ensure you have the proper version of jQuery included. (note: this is not an error)
Terug naar overzicht

3D PRINT AWARD
donderdag 10 oktober 2019

Kamp C daagt architecten en ontwerpers uit om 3D printen in de bouwsector te integreren. Het provinciaal Centrum voor Duurzaamheid en Innovatie gaat met een wedstrijd op zoek naar creatieve ontwerpen die 3D printbaar zijn. De beste inzendingen maken kans op een 3D Print Award!

In het voorjaar van 2020 zullen de winnende ontwerpen bekendgemaakt worden op het 3Dprint Awards-evenement, dat georganiseerd wordt in samenwerking met Redactiebureau Palindroom. Later worden deze ontwerpen geprint en tentoongesteld op Kamp C.

Voor studenten is er een aparte categorie waaraan alleen studenten mogen deelnemen die in het schooljaar 2019 – 2020 zijn ingeschreven aan een universiteit of hogeschool richting, bouw, architectuur, design of interieurwetenschappen. Voor studenten wordt geen onderscheid gemaakt tussen binnen- en buitentoepassingen. Studenten die als student een project indienen, kunnen niet dit project ook nog eens indienen in een andere categorie. 

 

Laat je dus helemaal gaan in 3D !!!