Waarschuwingsbericht

Mean Menu style requires jQuery library version 1.7 or higher, but you have opted to provide your own library. Please ensure you have the proper version of jQuery included. (note: this is not an error)
Terug naar overzicht

Hello dagtrippers!
dinsdag 24 oktober 2017

Na de herfstvakantie is het tijd voor inspiratie! Tussen 12 en 17 november zijn er flink wat uitstappen gepland: naar Cuba, Venetië, Basel en Berlijn bijvoorbeeld. Maar ook naar toonaangevende musea, naar de backstage van interessante bedrijven en naar toparchitecuur in steden in ons land of vlak over de grens. Zelfs naar sfeervolle parken in prachtige herfstkleuren! Wie nog niet ingeschreven is: check de evenementen hier op de website. Kom uit je kot en pick your favourite!

Er zijn nog enkele plaatsen vrijgemaakt voor de reis naar Venetië. En verder is er vooral voor de uitstappen van één dag nog plaats. Ga met de OHO’s mee langs architectuurparels van Keulen en Düsseldorf of naar het Wiels in Brussel. Ontdek kunst in openlucht in Kröller-Müller Museum in Park De Hoge Veluwe of in het Middelheimmuseumpark in Antwerpen.  Bezoek bedrijven als Blum of Décoform of kom naar de lezingen van bedrijven zoals Corian, Abet Laminati of Vink.

PS: Volop aan het instagrammen op de uitstappen? Tag de campus-instagram @interieurendesignmechelen. Wie weet nemen wij je foto wel over?