Waarschuwingsbericht

Mean Menu style requires jQuery library version 1.7 or higher, but you have opted to provide your own library. Please ensure you have the proper version of jQuery included. (note: this is not an error)
Terug naar overzicht

I&D Quiz was een succes
donderdag 17 december 2015

Voor de vierde editie van de QUIZ kwamen 20 teams aan de start. Teams van studenten, oud-studenten en van lectoren streden zij aan zij voor de roem.

De winnaars van deze editie waren het VOMO14-team, zij gingen aan de haal met de Vlindersteol van Fritz hansen. Zij werden op de voet gevolgd door de drie lerarenteams. Opvallend was het team Quiz Mees vol derdejaars die de studentenprijs wegkaapen en daarmee elk een Toolbox van Vitra meenamen. Uiteraard werden er ook trofeeën uitgedeeld: de ploeg De Winnaars Van Vorig Jaar maakten hun naam waar en gingen met de tweede prijs naar huis, de award, gemaakt door het VOMO17-team, een schaalmodel van de Rietveld-stoel; ook een trofee voor VOMO16 die volgden op het team van de studenten.
Al bij al een fijne avond, een geoliede VOMO-bar met schitterende live-muziek en met een leuk feestje erna, de afwezigen hadden meer dan ongelijk!