Waarschuwingsbericht

Mean Menu style requires jQuery library version 1.7 or higher, but you have opted to provide your own library. Please ensure you have the proper version of jQuery included. (note: this is not an error)
Terug naar overzicht

lezing Piero Lissoni en Demetrio Apolloni
donderdag 17 november 2016

Het aantal beroemde designmerken dat Piero Lissoni vroeg om producten voor hen te ontwerpen, is bijna eindeloos. Onlangs tekende de Italiaan nog het ontwerp voor de revolutionaire Knoll Avio Sofa. Donderdag 17 november gaat hij met Demetrio Apolloni, CEO van Knoll, in debat over design. En u kan er bij zijn!

Piero Lissoni ontwierp niet alleen meubels maar ook luxueuze interieurs voor hotels, jachten, flagshipstores, restaurants en concertzalen over de hele wereld. Tijdens het debat geeft hij zijn visie op design en vertelt hij over het creatieproces van de Knoll Avio Sofa, die dan ook in onze showroom te bewonderen zal zijn.

Inschrijven voor het debat is verplicht en kan door hieronder te klikken. U krijgt bovendien de kans om een vraag te stellen aan de designer. Lissoni zal persoonlijk enkele vragen selecteren die hij donderdag 17 november zal beantwoorden.

Schrijf je in via de site van Master Meubel.