Waarschuwingsbericht

Mean Menu style requires jQuery library version 1.7 or higher, but you have opted to provide your own library. Please ensure you have the proper version of jQuery included. (note: this is not an error)
Terug naar overzicht

NIEUW ACADEMIEJAAR, NIEUW PROGRAMMA
woensdag 11 september 2019

We maken ons sterk te bouwen aan een betere wereld en willen daar actief aan bijdragen. We geloven in de kracht van ons team dat een verschil kan maken. Om een betere toekomst te maken, moeten we de wereld kennen. De wereld rondom ons, maar ook onze geschiedenis. Want door de kennis van verleden en heden, krijgen we zicht op de toekomst.

faydherbeACADEMIE is het platform waarin we je uitdagen op deze ontdekkingstocht naar de ontwerper en wereldverbeteraar in jou en waarin we cursussen, workshops, uitstappen en andere evenementen organiseren om je daarin te begeleiden.

Verken tijdens de volgende weken het aanbod voor dit nieuwe academiejaar en duik samen met ons in de wereld van cultuur, design, kunst en architectuur.

 

H O E   W E R K T   H E T ?

Vanaf de eerste weken zal je meer informatie zien verschijnen bij elk van de evenementen. Van zodra alle gegevens van een evenement gekend zijn, zal er een inschrijvingslink verschijnen. Deze verwijst je door naar Eventbrite, waar je online een plaatsje kan bestellen of een ticket kan kopen.

Let op, tickets worden niet geruild; je zoekt zelf een vervanger als je niet zou kunnen komen of als je je centen terug wil verdienen. Je verwittigt ook steeds de organisatie dat iemand anders jou plaatsje inneemt. Eventbrite neemt ook altijd een kleine fee op elke bestelling voor de verwerking. Daaraan kunnen we niets verhelpen. Het is tenslotte ook zeer gemakkelijk en gebruiksvriendelijk.

Voor de gratis evenementen, vragen we je ook opm in te schrijven zodat we het aantal plaatsen kunnen controleren. Wie niet kopmt opdagen voor gratis evenementen, maag niet meer deelnemen aan gratis evenementen. Schrijf je dus tjdig uit wanneer je niet zou komen en laat de plaats aan een ander.