Waarschuwingsbericht

Mean Menu style requires jQuery library version 1.7 or higher, but you have opted to provide your own library. Please ensure you have the proper version of jQuery included. (note: this is not an error)
Terug naar overzicht

Thomas More Interieur & Design op Dutch Design Week
vrijdag 27 oktober 2017

Ga je komend weekend naar Eindhoven om er de laatste dagen van de Dutch Design Week mee te pikken? Vergeet dan zeker niet langs te gaan bij de studenten en oud-studenten van Thomas More Interieur & Design.

Indrukwekkend is alvast de presentatie van Open Hoger Onderwijs studenten. Zij tonen er een tiental tafels die ze ontwikkelden voor hun idolen: de Bijbelse Judas komt aan bod, maar ook bijvoorbeeld expressionistische schilder Egon Schiele, koorddanser Philippe Petit en oceaanonderzoeker Jacques-Yves Cousteau….” Ook gepresenteerd, soms veilig achter glas, zijn een serie conceptuele messen, ook van OHO- studenten. Je vindt de expo bij eetcafé Stads in de voortuin én binnen. Zaakvoerder Kristel Klessens is zelf een oud-student van Thomas More Interieur & Design. Let dus ook op het witte metalen meubeltje dat Kristel zelf ontwierp, vlak aan de stoep. Deze expo kreeg nummertje 68 op de blauwe DDW-map. 

Verder vind je de sweater-stoel van Gijs Kuijpers (Vomo 2017-18) in de jongerenexpo vlak boven de ingang van de Piet Hein Eek site. Met naast hem de gigantische lamp (probeer de dimmer) en de ingedeukte kast van Marijn Pin (Vomo 2009-2010). Op dezelfde site maar aan de andere kant, boven de showroom, vind je de schakeltafeltjes Collier van Zoë Detrez (Vomo 2016-17). De Piet Hein Eeksite  is nummertje 1 op de blauwe DDW-map.  

Op nummertje 33 op die map vind je in Strijp S Broeinest, waar je onder meer Floris Wubben (Vomo 2007-08) terugvindt in een expo van Baars & Bloemhoff. 

Een beetje verder uit het centrum (er zijn autoshuttles, maar ook fietsen) ligt Sectie C, waar je in hal 6 de verrassende blauwe bomen van Mark Vrinzen (Vomo 2013-14) kan zien en bij Collaboration O staat werk van Tom Frencken (Vomo 2006-07), allemaal in de buurt van nummertje 101 van de blauwe DDW-map. Ook bij Wall Street Eindhoven (Stadhuisplein 6) vind je werk van Frencken terug.  

That’s all folks!