Waarschuwingsbericht

Mean Menu style requires jQuery library version 1.7 or higher, but you have opted to provide your own library. Please ensure you have the proper version of jQuery included. (note: this is not an error)
Terug naar overzicht

VOMO-winnaars voor DRISAG
donderdag 26 mei 2016

Vanavond overhandigde DRISAG aan twee studenten VOMO een fantastische prijs: twee ontwerpen worden opgenomen in het gamma van de meubelfabrikant. meer dan redenen genoeg om te feesten !

Robin van Helvoort viel in deprijzen met zijn Egg², een gestoffeerd zitelement dat je op verschillende manieren kan gebruiken. het bevat bovendien akoestische eigenschappen, is een eyecatcher en past in de filosofie van 'het nieuwe werken' waar drisag mee voor staat.
Sam Goyvaerts maakte ook een akoestisch en gestoffeerd zitelement dat dient als rustpunt in een ruimte. Hij gaf zijn TreeD nog een paar extra features mee: gekleurd licht, geur en geluid voor een zintuig prikkelende ervaring.

Proficiat ook aan de andere VOMO-studenten die verfrissende, fijne ideeën inleverden voor deze ontwerpwedstrijd.
Dank ook aan de begeleiders en aan Drisag die dit project mogelijk maakten.

De tentoonstelling werd bovendien ingeleid door james van vossel, oud-vomo , die vanavond ook een nieuw product lanceerde in de collectie.