Waarschuwingsbericht

Mean Menu style requires jQuery library version 1.7 or higher, but you have opted to provide your own library. Please ensure you have the proper version of jQuery included. (note: this is not an error)
Terug naar overzicht

We staan op BAD!
woensdag 07 februari 2018

Op Bad, de kunst- en designbeurs in het ICC in Gent, van 8 tot en met 11 februari, is Thomas More goed vertegenwoordigd. Huidige studenten Meubelontwerp, studenten Open Hoger Onderwijs Interieurvormgeving en een serieuze lading oud-studenten zijn er aanwezig. Hou jullie ogen open voor al deze kanjers. PS: Pas op voor de hond aan de ingang!

De huidige studenten van de Voortgezette Opleiding Meubelontwerp (Vomo) tonen werk van het eerste semester: hun remix-opdracht met zitschelpen die ze recupereerden. Onder meer Lore Knevels, Laura Reyniers, Gijs Kuijpers,  Irmgard Van Driessche, Clémence Van den Haute (zie foto magazinehouder), David Verbist, Phebos Xenakis, Sofie Buelens, Lien De Maeyer en Wout Willems tonen in primeur hoe een reeks gedoneerde zitschelpen hen inspireerde tot nieuwe meubels en objecten. 

Ook enkele Open Hoger Onderwijs studenten Interieurvormgeving (Oho) zijn te zien. Zij tonen de tafel voor een idool die ze in 2017 voorstelden. Heleen Dhooge won eind vorig jaar met haar tafel voor de televisiemakers van Radio Gaga een Schrijnwerk Award. De tafel van David Degreef (zie foto) werd dan weer zopas geselecteerd om in april mee te reizen met de Belgium is Design selectie naar Salone Satellite op het internationale Salone Del Mobile in Milaan, maar is nu dus al in Gent te zien. Ook Oho-student Bas Pattyn staat op Bad, op de stand van Flanders DC. 

Verder vindt u deze oud-studenten her en der in de hallen verspreid. (check ook hier voor updates) 

Samuel Gaeremynck (vomo 2009-10) met Atelier 7

Deevie Vermetten (vomo 2004-05) en Oskar Vermeylen (IV en vomo 2010-11) met Atelier Belge 

Ben Storms (IV en vomo 2012-13) 

Mattias Van Mieghem (IV en vomo 2003-04) met Grint

Jonas Binon (vomo 2006-07) en Preben Van der Straete (vomo 2006-07) met Huis Mortier

Jana Haerinck (vomo 2015-16) bij Ministry of Makers & Design Museum Gent 

Tim Baute (vomo 2005-06) 

Anton Proost (vomo 2016-17), Wannes Verhees (oud I&D), Jaap Bontekoe (vomo 2013-14) en Edouard Devriendt (vomo 2016-17) met Vormen, allevier bij Onbetaalbaar

 

Alle info: www.belgiumartdesign.be