Waarschuwingsbericht

Mean Menu style requires jQuery library version 1.7 or higher, but you have opted to provide your own library. Please ensure you have the proper version of jQuery included. (note: this is not an error)

De 25 beste afstudeerprojecten

Wout Willems, Lore Blockx, Anton Proost

Ondertussen is het artikel 'De designklas van 2017: de 25 beste afstudeerprojecten' in het Flanders DC-magazine gepubliceerd. 
3 studenten worden hierbij plechtig vermeld, PROFICIAT.

Experibending is het afstudeerproject van Wout Willems waarbij hij het experiment met het buigen van hout aanging, aan de hand van zelfgemaakte houtstomers. Het resultaat zijn twee stoelen, waarbij een eerbetoon aan Thonet niet ontbreekt. (© Isabel Rottiers)

Met Design voor Natuurbeleving in Rivierenland van Lore Blockx kan de bezoeker van Scheyvaertshof in Blaasveldbroek kennis maken met de rijkdom die de natuur uit de regio te bieden heeft. Het platform biedt digitale en tastbare informatie ter plaatse, een blog voor bezoekers en professionelen en een online test waarmee de bezoeker een persoonlijk natuurprofiel creëert voor wandelingen en belevingen op maat.

Met één hamerslag monteer of demonteer je deze ronde eikenhouten tafel, Vagary, een ontwerp van Anton Proost. De conische spie klemt met kracht vanuit het midden drie zwaluwstaartregels tegen de poten. Dit mechanisme creëert een spanning tussen poten en tafelblad die resulteert in een stabiele en solide tafel. (© Isabel Rottiers)

Interesse in dit werk? contacteer:
test@test.com