Waarschuwingsbericht

Mean Menu style requires jQuery library version 1.7 or higher, but you have opted to provide your own library. Please ensure you have the proper version of jQuery included. (note: this is not an error)

Design voor Zorg – CYCALL (= Cycle All)

Celina Van der Heide

Het huidige woonzorgcentrum Hof van Egmont in Mechelen wordt afgebroken en in 2017 vervangen door een nieuwe woonzorgsite. In de commerciële vleugel op het gelijkvloers biedt Celina Van der Heide een fietsverhuurbedrijf met een divers aanbod aan stadsfietsen en aangepaste fietsen zodat ook mindervalide mensen kunnen fietsen. Cycall omvat eveneens een toeristinformatiepunt, een reparatieatelier, een picknickverkoopplek en een lunchbar. Cycall bevindt zich op de woonzorgsite, aan een invalsweg naar het stadscentrum, ideaal als uitvalsbasis voor stadsfietstochten en fietstochten in de groene rand van Mechelen. Met zijn speciale fietsen biedt Cycall mobiliteit en ontspanning aan de woonzorgsitebewoner en hun familie maar evenzeer aan toeristen. In samenwerking met de dienst toerisme worden dan ook allerlei fietsarrangementen aangeboden. 

 

Design voor Zorg – CYCALL (= Cycle All) – fietsverhuurbedrijf met bijzondere fietsen in woonzorgsite Hof van Egmont – Celina Van der Heide – Interieur & Service Design 2016

Interesse in dit werk? contacteer:
nansi.vangeetsom@thomasmore.be