Waarschuwingsbericht

Mean Menu style requires jQuery library version 1.7 or higher, but you have opted to provide your own library. Please ensure you have the proper version of jQuery included. (note: this is not an error)

Design voor Zorg – DE HOFMARKT

Eline De Backer

Het huidige woonzorgcentrum Hof van Egmont in Mechelen wordt afgebroken en in 2017 vervangen door een nieuwe woonzorgsite. In de commerciële vleugel op het gelijkvloers biedt Eline De Backer een overdekte markthall met duurzame producten. Er wordt ingespeeld op de trend van lokaal en gezond voedsel. Het mobiliteitsprobleem van de senioren wordt gecounterd en de zelfredzaamheid van de bewoners gestimuleerd. Het ontwerp brengt de markt tot bij de bewoners en de Mechelaar tot op de woonzorgsite. De Hofmarkt voorziet eveneens thuisbezorging en een winkelkarservice  tot in de zorgflat. De barretjes in de markthall zijn een ontmoetingsplatform voor alle Mechelaars.

 

Design voor Zorg – DE HOFMARKT –  overdekte markthall met duurzame producten in woonzorgcentrum Hof van Egmont – Eline De Backer -  Interieur & Service Design 2016

Interesse in dit werk? contacteer:
nansi.vangeetsom@thomasmore.be