Waarschuwingsbericht

Mean Menu style requires jQuery library version 1.7 or higher, but you have opted to provide your own library. Please ensure you have the proper version of jQuery included. (note: this is not an error)
ik word vriend van Faydherbe
Architectura
DESIGN EXPRESS
AMARANT
LUCAS CREATIV
«
»

ik word vriend van Faydherbe

Voor €10, €500 of €3000 kan je zelf ook gedurende één jaar vriend worden van Faydherbe Academie.
Zo verschijn je op de website met je (firma)naam, beschrijving, website en logo,
en kan je extra vermeldingen krijgen op uitgaande communicatie van onze opleiding: folders, mailings, affiches,... of op de de proclamatieavond van onze afstudeerders I&D, afhankelijk van je investering.
Op dit platform verschijn je altijd, al vanaf €10. waarom zou je het niet doen?

welkom bij de vrienden van Faydherbe !

Lees meer en word vriend >
«
»

Architectura

www.architectura.be is een initiatief van Redactiebureau Palindroom. Dit bureau schrijft en vertaalt teksten over bouw en architectuur en organiseert regelmatig seminaries en evenementen in verband met bouw en architectuur.

www.architectura.be wil een zo volledig en relevant mogelijk portaalsite vormen voor architectuur in België. Het doelpubliek bestaat in de eerste plaats uit de ‘voorschrijvers’ van de bouwsector (architecten, interieurarchitecten en ingenieurs) maar verder zullen ook andere bouwprofessionals hier nuttige informatie vinden.

De site richt zich niet tot particuliere bouwers. Daarvoor bestaan voldoende andere sites. Informatie die niet relevant is voor (interieur)architecten en ingenieurs zal u dus niet terugvinden op onze site.

architectura.be is een trouwe partner van faydherbeACADEMIE en plaatst onze evenmeneten op hun site.

Website
«
»

DESIGN EXPRESS

Design Express is een sterk groeiend, internationaal bedrijf met kantoren in Mechelen, Hasselt, Gouda en Warschau. Design Express is al meer dan 20 jaar verdeler van de CAD/BIM-software Vectorworks en het 3D-animatieprogramma Cinema 4D en werkt nauw samen met ontwerpers in architectuur, interieur, tuin en landschap, stedenbouw, entertainment en andere boeiende sectoren.

 

meer info op
«
»

AMARANT

Bij Amarant  krijg je vorming over de geschiedenis en de actuele ontwikkelingen van beeldende kunst, architectuur, muziek en filosofie. Het educatief aanbod omvat cursussen, tentoonstellingsbezoeken, daguitstappen en reizen.
Amarant wil de essentiële rol die kunst en filosofie spelen in zelfontplooiing en in de samenleving versterken. Het cursusaanbod is divers qua onderwerp, invalshoek en benaderingswijze. De begeleide tentoonstellingsbezoeken en kunsthistorische daguitstappen en reizen vormen daarbij een onmisbare aanvulling.
Bij Amarant beleef je kunst en ontmoet je mensen met een ruime culturele belangstelling!  

Meer info vind je via
«
»

LUCAS CREATIV

De creatieve speciaalzaak bij u in de buurt voor al uw inlijstingen, schilder-,teken-,school-, en hobbymateriaal.

meer info over onze winkels en ons aanbod op